Vrijdag begint het avontuur!

Vrijdagochtend vertrek ik met de trein naar Spanje. Ik heb voor de eerste nacht vooraf een hotel geboekt in Irun. De volgende ochtend begin ik volgens de wandelgids meteen met een van de mooiste etappes van de hele reis, een wandeling van Irun naar San Sebastian. En de weersvoorspelling is uitstekend, 20-23 graden en half bewolkt. Heerlijk!

This Post Has 5 Comments

 1. Johanneke

  Spannend! en ik ga je missen 🙂

 2. Paula enWalter

  Lieve Johanneke,

  Je weet, dat je bij ons altijd terecht kunt voor een luisterend oor of een bezoek.

  Liefs,
  Paula en Walter

 3. henry

  Prachtige foto’s Rene,
  Ziet er aanlokkelijk uit. Ik blijf je volgen
  Groet Henry

  1. René

   Ha Henry, leuk om te horen! Heb wel onze zondagmiddaglunch ernstig gemist. Was het gezellig?

 4. Joke van der Voort

  Hoi René,

  Wat leuk om je ervaringen te lezen. Ergens zou ik willen dat ik het ook zou durven. Geniet er maar van en ik blijf je volgen via je site. P.s. is je hoofd al leeg???

  Groetjes Joke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.